dakwerken limburg

Engels Dakwerken

Waar ook ter wereld, elke mens wil altijd eerst een dak boven het hoofd. Iemand op survivaltocht bouwt een dak, een golfplaat is goud waard in de sloppenwijken, een tent is een dak met muurtjes en voor ons eigen huis weten we dat niets zo lastig is als een lek. Bij Engels dakwerken geven we ons daarom altijd 100% voor een perfecte oplevering, want uw dak moet zonder fout goed zijn.
Met meer dan ☑️ 48 jaar ervaring is Engels Dakwerken ✅ dé specialist in dakrenovaties, asbestverwijdering en totaalprojecten voor zowel particulieren als bedrijven in Limburg en Luik. Ons gecertificeerde team biedt efficiënte en professionele diensten aan voor zowel hellende als platte daken. Daarnaast leveren wij ook hoogwaardige ramen en deuren tegen eerlijke prijzen. Klanttevredenheid staat bij ons centraal en daarom bieden wij een combipakket met 15% korting voor totaalprojecten. Neem nu contact met ons op voor een gratis offerte!

👨‍🔧 Experten in hun vak

Door jarenlange ervaring als dakdekker in deze branche kunnen wij u een goed staaltje vakmanschap leveren in het dakwerk.

engels dakwerken nieuwbouw
engel dakwerken logo