STREAMLINE 76

Een uitstekende keuze voor wie prijs stelt op elegantie en comfort. Ramen volgens het Streamline 76-systeem zijn een combinatie van maximale veiligheid en goede akoestische en thermische isolatie. De ramen zijn bestand tegen externe factoren en worden gekenmerkt door een diep witte kleur.

Details

De ramen hebben standaard zes anti-inbraakpunten op de vleugel en dievenklauwen waarvan de aandruk kan worden afgesteld, en een blokkade tegen foutieve klinkposities. Een andere belangrijke eigenschap is de binnenaandruk. Dit zorgt niet alleen voor veiligheid maar ook voor afdichting en lichte hantering van de raamvleugels. Met het Streamline 76-systeem worden behalve ramen ook renovatieramen gemaakt.

Deze kunnen buitengewoon simpel en snel worden geïnstalleerd. Het oude kozijn hoeft niet te worden gedemonteerd, zodat u er zeker van kunt zijn dat de muur en gevel niet worden aangetast. Deze niet-ingrijpende montagemethode betekent dat dit de beste en soms enige oplossing is voor gebouwen die bijvoorbeeld een monumentstatus hebben.