MONOBLOCK

Het raam is bedoeld voor installatie in gevelisolatie. De dikte van de isolatie vormt geen enkel probleem, omdat Monoblock-profielen beschikbaar zijn in verschillende breedten. Deze ramen zijn bestemd voor de Franse markt.

Details

Monoblock-ramen zijn standaard voorzien van dubbel glas. Om de warmteoverdrachtscoëfficiënt (Uw) van het raam te verlagen, is het de moeite waard om voor driedubbele beglazing te kiezen. Verder bevelen wij warme afstandhouders van composiet aan, die de isolatie van de ruiten verbeteren en het risico op tijdelijke condens verkleinen. De ramen kunnen tevens worden voorzien van een rem in de klink, klink met sleutel, hor en andere accessoires.

Voor wie een elegant raam wenst, zijn glasroeden aan te bevelen. Deze vervullen voornamelijk een decoratieve functie. Ons assortiment omvat onder meer glasroeden voor aan de binnenkant van het raam en opgeplakte roeden. Afhankelijk van het gekozen type worden de roeden tussen de glasbladen aangebracht of op het ruitoppervlak geplakt.