HST 70

De hef-schuifdeuren zijn gebaseerd op het HST 70-systeem, een oplossing die bovenal bestemd is voor eengezinswoningen. Dit type deuren wordt gekenmerkt door een hoge functionaliteit en kan daarom een interessant alternatief vormen voor traditionele balkon- of terrasdeuren, en dat tegen een schappelijke prijs.

Details

De solide profielen zijn verstevigd met aluminium. Hierdoor heeft het systeem grote mogelijkheden en kan er een constructie worden gemaakt met afmetingen van 6,7 x 2,5 m. Met HST 70 kunnen constructies met verschillende openingsschema’s over twee of drie rails worden gecreëerd, waarin de vleugels tot wel 3 x 2,5 m groot kunnen zijn. Het creëren van verschillende configuraties is mogelijk dankzij het beslag van de erkende Duitse leverancier G-U.

Hierdoor bewegen de vleugels bijzonder licht, zelfs wanneer er sprake is van grote en zware constructies. De geleiders zijn gemaakt van aluminium en de solide rollen, schuifsloten en klinken garanderen jarenlang probleemloos gebruik. De optimale anti-corrosiebescherming van het beslag wordt verzorgd door een speciale coating waarmee alle onderdelen bekleed zijn.