ENERGETO 8000

steem staan voor een geheel nieuwe benadering van energiezuinigheid. De nieuwe mogelijkheden worden gecreëerd door de Ultradur High Speed-technologie, waarmee de staalverstevigingen uit het profiel kunnen worden gehaald. In het systeem worden de stalen profielversterkingen standaard vervangen door speciale kunststof inzetstukken.

Details

Ook standaard beglazing ziet er anders uit omdat de beglazing in dit systeem altijd in de raamvleugel wordt gelijmd. De lijm wordt over de hele omtrek van de ruit aangebracht zodat deze blijvend verbonden is met de vleugel. Deze oplossing zorgt ervoor dat de ruit een constructieonderdeel van het raam wordt, wat de stabiliteit bevordert. Ramen op basis van het Energeto 8000-systeem worden voorzien van beslag dat zich karakteriseert door zes veilige punten en een blokkade tegen foutieve klinkposities.

Energeto 8000 dankt zijn naam aan de uitzonderlijke thermische eigenschappen. De ramen kunnen een warmteoverdrachtscoëfficiënt onder de 0,75 W/m²K behalen, waardoor ze kunnen worden toegepast in energiezuinige en passiefhuizen.