EKOSUN 6

Akoestische en thermische isolatie op zeer hoog niveau. Ramen die thermisch comfort en een lange levensduur garanderen. De beste prijs-kwaliteitverhouding. Aanbevolen voor de energiezuinige bouw.

Details

De esthetische waarden van ramen volgens het EkoSun 6-systeem gaan hand in hand met goede technische parameters. Het systeem heeft uitstekende thermische eigenschappen en biedt enorme constructiemogelijkheden. De 81 mm diep ingebouwde profielen bieden de mogelijkheid tot beglazing met een dikte van tot wel 55 mm.

Om de allerhoogste thermische isolatie te verkrijgen raden wij aan om EkoSun 6-ramen te voorzien van driedubbel glas en een warme afstandhouder. Deze is gemaakt van isolerend composiet, verbetert de isolatie van de ruiten en verlaagt het risico op tijdelijke condens. Bovendien garanderen warme afstandhouders een jarenlange water – en winddichtheid van de beglazing en minimaal warmteverlies doordat de koudebruggen van de verbinding tussen het profiel en de rail worden geëlimineerd.

Daarnaast kan het product worden voorzien van vocht- of drukgestuurde ventilatieroosters, zodat de luchtkwaliteit binnen op peil blijft. De ventilatie worden bovenin het profiel en de vleugel aangebracht. De montagefrezen kunnen al in de productiefase worden vervaardigd.