EASY SLIDE

Het Easy Slide-systeem is een basissysteem voor schuifdeuren, dat een dunne, esthetische barrière creëert. Deuren volgens dit systeem kunnen over twee rails bewegen. De wielen beschikken over hoogwaardige egalisatoren voor pvc-systemen, zijsteunen en een steun die de belasting van de wielen verlicht. Deze onderdelen garanderen jarenlange werking van de wielen en helpen blokkering van het systeem te voorkomen.

Details

Beglazing met een dikte van tot 20 mm maakt dubbel glas mogelijk, zowel in de basisversie als met gebruik van veilige ruiten. Hoewel het systeem stalen verstevigingen heeft aan de binnenzijde van het profiel, moet er rekening mee worden gehouden dat de vleugel maximaal 60 kg zwaar mag zijn. In dit systeem worden borstelafdichtingen gebruikt tussen de vleugel en het kozijn en tussen de vleugels.

Dankzij het brede kleurenpalet kan de deuren een bijzondere uitstraling worden gegeven. Schuifdeuren volgens het Easy Slide-systeem kunnen een willekeurige kleur uit het kleurenpalet van Aluplast krijgen.