BLUEVOLUTION 92

Gegarandeerd de hoogste energie-efficiëntie Deze oplossing is een combinatie van moderne technologie, functionaliteit en geweldig design, met ramen van de hoogste kwaliteit als resultaat. Een karakteristieke eigenschap van het systeem is het glanzende, sneeuwwitte profiel.

Details

BluEvolution 92-ramen zijn al standaard voorzien van de beste thermische isolatie die wij kunnen bieden. De tweekamerbeglazing, drie afdichtingen, een profiel met inbouwdiepte van 92 mm – al deze elementen dragen bij aan het verkrijgen van een zeer lage warmteoverdrachtscoëfficiënt. Daarom is dit raam populair bij investeerders die op zoek zijn naar energiezuinige ramen.

Ramen op basis van profielen van de erkende Duitse fabrikant zetten een nieuwe standaard op het gebied van jarenlange levensduur en verzorging van het oppervlak van de kozijnen. Ze hebben een kenmerkende sneeuwwitte kleur. De glanzende profielen van de hoogste kwaliteit pvc zijn eenvoudig schoon te houden en bestand tegen weersinvloeden.

Het BluEvolution 92-profiel behoort tot de hoogste klasse A. Daarnaast is de constructie ook nog eens verstevigd met staal. Zo wordt voorkomen dat het profiel en de vleugel kunnen vervormen, zelfs bij grote raamafmetingen.