BLOCKPROFIL NL

Dit systeem is speciaal bedoeld voor de Nederlandse markt. Vanwege de verschillende montagemethoden leveren wij twee soorten kozijnen.

Details

Blockprofil NL kan worden uitgevoerd met standaard V-super-lasnaad maar ook met de innovatieve profielverbindingsmethode HFL. De HFLlasnaadtechnologie onderscheidt zich door de verbindingshoek van de horizontale en verticale profielen. De lasnaden V-super en V-perfect, die de norm zijn in andere systemen, ontstaan dankzij verbinding van de profielen in een hoek van 45 graden. Met HFL-technologie kunnen profielen in een hoek van 90 graden worden verbonden, waardoor het uiterlijk van het raam geheel verandert en de constructie een houtachtig karakter krijgt.

Blockprofil NL-ramen zijn verkrijgbaar in enkele tientallen gladde en houtlook kleuren. Fineer kan eenzijdig (aan de binnen- of buitenkant), tweezijdig of duo-kleur (waarbij het kozijn van binnen een andere kleur heeft dan van buiten) worden aangebracht. Dankzij deze mogelijkheden kan een harmonisch uiterlijk van de gevel worden verkregen, en kunnen de ramen worden afgestemd op het interieur.