ons bedrijf

Sedert
1973

engels dakwerken
engels dakwerken
Engels Dakwerken

Ons bedrijf

Engels Dakwerken NV is een Limburgs dakdekbedrijf opgericht in 1973. Al meer dan 45 jaren streven wij voor onze klanten continu naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Niet alleen de uitvoering vinden we belangrijk, ook aan de voorbereiding, het persoonlijk advies en de nazorg besteden wij altijd de nodige aandacht. Engels Dakwerken NV is een geregistreerde bouwonderneming gespecialiseerd in allerlei dakwerken, renovatie en nieuwbouw.

Engels

Engels Dakwerken NV is een geregistreerde bouwonderneming gespecialiseerd in allerlei dakwerken, renovatie en nieuwbouw. Alle dakwerkzaamheden worden uitgevoerd volgens de huidige geldende strengste normen en de modernste technieken. Voor de particuliere of de zakelijke markt, wij bieden al onze klanten een totaalpakket van dakwerken aan. Onze sterkte ligt in onze capaciteit om een totaalpakket qua dakwerken, gevelbekleding en schrijnwerk aan te bieden. Gebruik makend van klassieke of innovatieve daktechnieken creëren wij duurzame, waterdichte en goed geïsoleerde daken naar de wens van elke klant.

Onze Service

Graag lichten wij u hier toe hoe wij bij Engels elk bouwproject aanpakken. Dakwerken, renovatie of plaatsen van ramen en deuren ... we gaan steeds voor een kwalitatieve aanpak. We vinden het bijzonder belangrijk om met elke klant te praten over hun wensen en mogelijkheden. We adviseren graag over het totale (ver)bouwproject zonder ooit uw budget uit het oog te verliezen. Wij hebben alle kennis in huis om plannen voor u op te maken, met of zonder architect. We maken gedetailleerde offertes op, buigen deze nadien om in waterdichte contracten en bespreken per aanneming de planning in detail met onze klanten. Indien gewenst gaan we samen met u kijken in gespecialiseerde showrooms en begeleiden we u bij de verschillende materiaalkeuzes.