Hellende daken

Het daktimmerwerk bij hellende daken blijft na afwerking een onzichtbaar, maar erg belangrijk, constructie- element van de woning. De dakconstructie moet namelijk niet alleen de totale dakbedekking dragen, maar dient ook sterk genoeg te zijn om aan eventueel bijkomend gewicht, bijvoorbeeld sneeuw, te weerstaan. Daarom bouwen we ons daktimmerwerk in de eerste plaats op uit sterk en duurzaam materiaal, zo wordt een lange levensduur gegarandeerd.

U wenst uiteraard ook dat uw woning achteraf droog is en warm wordt in de winter. Met het juiste dakbeschot, voorzien van de nodige isolatie, houten oversteken en bakgoten, de nodige dakkapellen en/of dakramen, lood in de schoorsteen, bij gevels en langs de dakkapellen werken we het geheel kwalitatief af.     Daarnaast wil het oog uiteraard ook wat ... daar kunt u altijd rekenen op ons advies en ons oog voor detail. 

 

Overzetdaken

(metalen dakelementen METROTILE)

Engels NV is ook gespecialiseerd in het plaatsen van overzetdaken. Onze firma gebruikt alleen maar producten die op lange termijn hun voordelen bewezen hebben en hierdoor hebben wij geopteerd voor de dakelementen van Metrotile.

Meer info en realisaties van overzetdaken vindt U terug op deze website.

  

Onze realisaties

 

 

 

 

 

Gratis offerte

gratis offerte

Vul het formulier in
en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contacteer ons

mail

telefoon

Neem contact met ons op voor meer info.
above footer