engels dakwerken

Maak nu een afspraak

+32 (0) 11 24 10 13
Niets voor niets tekent elk kind een huis altijd met een mooi zadeldak. Een hellend dak biedt binnenin een knusse extra ruimte en aan de buitenkant straalt het rust en comfort uit. Het daktimmerwerk bij hellende daken blijft na afwerking een onzichtbaar, maar erg belangrijk, constructie- element van de woning. De dakconstructie moet namelijk niet alleen de totale dakbedekking dragen, maar dient ook sterk genoeg te zijn om aan eventueel bijkomend gewicht, bijvoorbeeld sneeuw, te weerstaan. Daarom bouwen we ons daktimmerwerk in de eerste plaats op uit sterk en duurzaam materiaal, zo wordt een lange levensduur gegarandeerd.
Deze dakvorm leent zich uitstekend voor een moderne architectuur maar houdt uiteraard meer risico in op waterinfiltratie. Echter, in de wereld van de waterdichtingsmaterialen wordt er permanent geïnnoveerd, materialen worden duurzamer en de garantieperiodes worden steeds langer.
(metalen dakelementen METROTILE) Engels NV is ook gespecialiseerd in het plaatsen van overzetdaken. Onze firma gebruikt alleen maar producten die op lange termijn hun voordelen bewezen hebben en hierdoor hebben wij geopteerd voor de dakelementen van Metrotile.
engels dakwerken

Engels Dakwerken

Waar ook ter wereld, elke mens wil altijd eerst een dak boven het hoofd. Iemand op survivaltocht bouwt een dak, een golfplaat is goud waard in de sloppenwijken, een tent is een dak met muurtjes en voor ons eigen huis weten we dat niets zo lastig is als een lek. Bij Engels dakwerken geven we ons daarom altijd 100% voor een perfecte oplevering, want uw dak moet zonder fout goed zijn.

Jarenlange Ervaring

Door jarenlange ervaring als dakdekker in deze branche kunnen wij u een goed staaltje vakmanschap leveren in het dakwerk.
engels dakwerken